Tirsdag formiddag avslørte TV 2 hvilke kjendiser som vil gjøre comeback på «Skal vi danse»-parketten til høsten.

Etter 17 sesonger med det suksessrike realityprogrammet, kjører TV 2 en «All star»-sesong der tidligere deltakere får muligheten til innta parketten igjen.

Blant dem Katrine Moholt (48), som har ledet programmet de siste årene, gjør comeback etter 16 år, skriver Nettavisen. Samtidig som Moholt inntar danseskoene, blir det også «Skal vi danse»-comeback med en annen vinner av danseprogrammet.

Helene Olafsen (32), som er bosatt på Malmøya, blir nemlig å se på TV-skjermen til høsten, men denne gang som programleder sammen med Anders Hoff. Det var i 2017 Olafsen vant «Skal vi danse» sammen med det som i senere tid skulle bli mannen i hennes liv, Jørgen Nilsen (32).

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg får lov til å ta over, sier Olafsen.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, er sikker på at nivået og spenningen i år vil nå nye høyder.

– Det er utrolig gøy å endelig kunne fortelle hvem de 13 deltakerne er i det som blir tidenes «Skal vi danse»-sesong på TV 2! Kampen om pokalen blir i år hardere enn noen gang med denne legendariske samlingen av tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter, og vi kan love at nivået vil være skyhøyt fra aller første sending, sier Haldorsen i en pressemelding.

Hun legger til:

– Ekstra stas er det at vår aller første «Skal vi danse»-vinner og tidligere programleder, Katrine Moholt, er med som deltaker igjen. Dette er virkelig en sesong som det blir verdt å få med seg!