Steinar Hermansen (79) fra Nordstrand og Leif Syversen (76) fra Lambertseter er for tiden på rehabiliteringsopphold på Bekkelagshjemmet. Her har de funnet tonen og hjelper hverandre med å holde motet oppe, til de forhåpentligvis snart kan reise hjem igjen.

– Her om dagen kommenterte jeg at Leif fløy rundt med capsen bak fram som en 20-åring, og så avtalte vi at jeg skulle gjøre det samme. Da tok pleierne her bilde av oss, forteller Steinar muntert.

Bildet av Gutta Boys ble sendt rett til Nordstrands Blad, og Steinar forteller at han og Leif gjerne vil takke Bekkelagshjemmet.

– Vi får god service og vil takke for hjelpsomheten fra alle her, selv om vi håper at vi snart kan kaste hjelpemidlene og komme oss hjem, sier Steinar.

– Bussen stopper utenfor her og rett ved både fastlegen og hjemme, så jeg vurderer av og til å stikke av, sier han med et smil.

Enn så lenge benytter Gutta Boys anledningen til å hilse til personalet på Bekkelagshjemmet.

Har du et morsomt eller fint bilde fra nærmiljøet du vil dele med Nordstrands Blad og våre lesere? Da kan du gå inn på www.noblad.no/mittnoblad og laste det opp sammen med noen ord om hva og hvem vi ser på bildet.

Ønsker du å gratulere noen med bursdag, konfirmasjon, bryllup eller annen merkedag, kan det gjøres via www.noblad.no/vis/personalia/