Hør Oslo-Filharmonien helt gratis på Holmlia

100 ÅR: I anledning 100-årsjubileet sitt inviterer Oslo-Filharmonien til tre nabolagskonserter i Oslo, deriblant på Holmlia lørdag 10. august. Pressefoto

100 ÅR: I anledning 100-årsjubileet sitt inviterer Oslo-Filharmonien til tre nabolagskonserter i Oslo, deriblant på Holmlia lørdag 10. august. Pressefoto Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag blir det nabolagsfest i Lusetjerndalen, når Oslo-Filharmonien inviterer til gratiskonsert sammen med gjesteartister og lokale bidragsytere.

DEL

HOLMLIA: Oslo-Filharmonien fyller 100 år og starter jubileumssesongen sin med flere gratiskonserter, deriblant i vårt distrikt.

Lørdag 10. august inviterer de til folkefest i Lusetjerndalen, rett ved Holmlia og Lusetjern skoler, der Vær Stolt-festivalen pleier å ha sitt årlige arrangement.

Her vil 100-årsjubilanten by på gratiskonsert sammen med rapperen Hkeem, poptrioen No. 4 og fiolinisten Harpreet Bansal.

Orkesteret vil ifølge en pressemelding fremføre et variert repertoar med blant annet musikk fra film og dataspill, mens gjesteartistene vil fremføre symfoniske versjoner av egne låter sammen med orkesteret.

Arrangementet åpnes av byrådsleder Raymond Johansen.

Før konserten blir det lokale innslag, og helt til slutt blir det et fellesnummer med lokale kor som fremfører «Ode til gleden» fra Beethovens niende symfoni.

Lokale lag og foreninger vil også bidra med mat- og kakeboder, samt barne- og familieaktiviteter. Det kommer også foodtrucks.

Oslo-Filharmonien opplyser at gratiskonserten er et familievennlig arrangement med mulighet for å kjøpe mat og alkoholfri drikke. De oppfordrer folk til å ta med seg familie og venner, samt noe å sitte på.

- Kom og lytt til flott musikk, helt gratis, oppfordrer prosjektleder Lars Petter Hagen i en pressemelding.

Selve gratiskonserten starter klokken 15, men allerede fra klokken 14 blir det liv og røre i Lusetjerndalen.

Oslo-Filharmonien inviterer også til gratis festkonsert på Slottsplassen 15. august.

Artikkeltags