De åpner 8. juli og holder åpent alle dager frem til torsdag 14. juli, fra klokken 11-17. Kulturetaten har siden 2020 gjort paviljongen tilgjengelig for kunst og kultur og dette er tredje året for kunstKALL sin "Kortreist Kunst"-festival.

Reidun Falk og Anette Ellegård viser billedkunst, keramikk og skulpturer i rekved og skrapjern. Utstillingen har de kalt "I en drøm". De ønsker å formidle positivitet og håp i en samtid med mange utfordringer og kriser. Begge kunstnerne er tilstede for å formidle tanker og prosesser bak arbeidene.

Takket være frivillighetsmidler fra Bydel Søndre Nordstrand tilbys også kreative aktiviteter for besøkende. Det blir stedskunst på gresset utenfor - en kunstform der naturen spiller en sentral rolle.

Sammen med de besøkende lager de mønster på bakken av naturmaterialer som hentes fra stranden og naturen rundt. Denne aktiviteten starter fra første dag og varer gjennom hele uken. Fra 11. juli til siste dag blir det også uteverksted med origami av papir og drømmefangere av rekved, skjell og andre naturmaterialer. Med disse aktivitetene ønsker de å gi besøkende et kreativt pusterom og nærvær til naturen, miljøet og Hvervenbukta. Alle som vil kan delta gratis på aktivitetene og det tilrettelegges for ulike behov.

Begge kunstnerne har arbeidet lenge og iherdig mot denne utstillingen. Vi gleder oss til å åpne dørene og ønsker alle hjertelig velkommen inn.