Gå til sidens hovedinnhold

Innbrudd i fyrverkeri-container, slåsskamp i tunnel og raketter mot skole

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er politiloggen fra Nyttårsaften.

OSLO ØST POLITIDISTRIKT: Dette meldte politiet om mellom 29 desember og første januar.

Knust rute

MORTENSRUD: Nyttårsaften natt fikk politiet melding om en knust rute på Mortensrud skole. Det lå flere raketter på innsiden av vinduet. Politiet mener dette kan ha vært gjort bevisst.

Forlatt bil

NORDSTRAND: Natt til første januar ble det meldt om en forlatt personbil midt i veien på E18 ved Kongshavnveien. Det var ingen mennesker i nærheten av bilen og den ble derfor ryddet vekk av bilberger sammen med politiet.

Fyrverkeri i søppelkasse

BJØRNDAL:  Ved Åslandhellinga nyttårsaften natt, ble det tent fyrverkeri i en søppekasse, som medførte røykutvikling. Politiet tok kontroll på fire gutter. En av guttene innrømmet å ha gjort dette og er anmeldt.

Fyrverkeri mot t-banen

OPPSAL: På nyttårsaften fikk politiet meldinger om ungdommer som fyrte opp fyrverkeri rettet mot t-banen, men fant ingen ungdommer da de ankom Oppsal t-banestasjon.

Innbrudd i container

MORTENSRUD: På nyttårsaften skal en gruppe ungdommer ha prøvd å bryte seg inn i en fyrverkeri-container på Mortensrud. Flere løp fra stedet da politiet ankom, men politiet fikk kontroll på ti av ungdummene.

Onanerte på t-banen

BRYNSENG T-bane: Den 29 desember ble en mann i femti-årene sett onanere på stasjonen ved Brynseng T-bane. Han løp vekk da han ble anropt.

Slåsskamp i tunnel

EKEBERGTUNNELEN: Politiet fikk melding den 29 desember, om en slåsskamp inne i Ekebergtunnelen. Slåsskampen har muligens oppstått som følge av et trafikkforhold da en bil også har kjørt i tunnelveggen og måtte hentes ut av Falck. Tunnelen var stengt frem til Falck hentet bilen. En mann ble kjørt i arrest etter hendelsen,skriver politiet.

SE OGSÅ:

Godt nyttår!

Islandshester på rømmen, fyllekjøring og full brann i rekkehus

Ran, smultbrann, masseslagsmål og en mistenkelig fotograf