Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til åpent møte om ny sykkelvei på Oppsal

Artikkelen er over 1 år gammel

OPPSAL: I Haakon Tveters vei på Oppsal planlegges det nå bygging av nye tosidige sykkelfelt, forbi kjøpesenteret og ned til Skøyenåsveien. Det er også planer om sykkelfelt på strekningen videre nedover til Skøyenkroken.

Dette opptar mange, og da Nordstrands Blad nylig presenterte planene haglet det inn med kommentarer på facebooksiden vår.

LES OGSÅ:

Snart blir det oppstart for nye sykkelfelt på Oppsal - da forsvinner gateparkeringen

Østensjø SV har lansert et forslag om å etablere midlertidig parkeringsplass for berørte beboere på en tomt som nå ligger brakk vis a vis kjøpesenteret, som trolig skal behandles i Østensjø bydelsutvalg i februar.

LES OGSÅ:

Foreslår ny parkeringsplass på Oppsal når sykkelfeltene overtar gata: – Viktig å finne smidige overgangsløsninger, sier Steinar Fuglevaag (SV)

Allerede neste uke inviterer Oppsal Arbeiderpartilag og Østensjø Arbeiderlag til et åpent møte om sykkelveien. Det finner sted på Oppsal samfunnshus mandag 3. februar klokken 19.

- Vi har invitert byråd Arild Hermstad og en representant for Bymiljøetaten til å holde innlegg på møtet. Styreleder i Oppsal borettslag og styreleder i Oppsal Arbeiderpartilag holder også innlegg, opplyser Knut Elgsaas på vegne av arrangørene til Nordstrands Blad.

Det er foreløpig ikke bekreftet at byråden kommer på møtet.

LES OGSÅ:

Her vil Bydel Østensjø gjøre det tryggere å gå - se ønskelisten!

Østensjø og Nordstrand blant de sterkeste områdene i det norske boligmarkedet i fjor

Fuglene ved Østensjøvannet får for mye brød – mating kan bli forbudt