– Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og fram. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Jarle Bernhoft i en pressemelding fra TV 2.

45-åringen utgjør dermed en mentor-kvartett som også består av Espen Lind, Ina Wroldsen og Yosef Wolde-Mariam når opptakene til den åttende sesongen av «The Voice» starter i høst.

– Stjernesignering!

Jarle Bernhoft har hatt stor suksess som musikkartist og låtskriver i over 20 år, og er blitt belønnet med blant annet to Spellemannpriser. I 2014 ble han også nominert til en Grammy-pris.

– Jarle Bernhoft er en stjernesignering for oss! Det at han ønsker å være med på «The Voice»-laget er stort, og jeg er utrolig fornøyd med at mentor-kvartetten for den kommende «The Voice»-sesongen nå er komplett med fire av de største artistene Norge har å by på. Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice», sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen i pressemeldingen.

Det er nå åpent for påmelding til den nye sesongen av «The Voice». Den ferske mentoren svarer følgende på spørsmål om hva han kommer til å gå etter i jakten på nye talenter:

– Jeg kommer til å gå etter det umiddelbare kicket i starten. Jeg er en tviler i mange henseender, men når jeg får tenning så kommer den stolen min til å være ekstremt kjapt snudd, sier Jarle Bernhoft.