Jomfrubråten stasjon: - Nå er det nok tull!

STENGT: Jomfrubråten stasjon har vært stengt i flere år, men gjenåpnes snart i én retning. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

STENGT: Jomfrubråten stasjon har vært stengt i flere år, men gjenåpnes snart i én retning. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Leser en artikkel i Nordstrands Blad vedrørende gjenåpning av Jomfrubråten trikkestasjon.

Men den skal bare gjenåpnes i retning mot sentrum fordi nye regler sier at det må være planfri kryssing/undergang for fotgjengere over sporene.

De fleste passasjerer kommer vel fra/skal til østsiden av sporene så kryssing for disse blir ikke aktuelt for reise mot sentrum.

For reise fra sentrum må disse passasjerer gå av på Sportsplassen hvor kryssing av sporene skjer i plan og ved lyssignal og bom. Den samme løsningen som ikke tillates på Jomfrubråten!

Nå må noen ansvarlige i «systemet» kunne skjære gjennom og si nå er det nok tull, slik at Jomfrubråten stasjon også kan gjenåpnes for reisende fra sentrum.

At stasjonen i tillegg betjener en rekke eldreboliger i Jomfrubråtveien som derved kan slippe de ekstra par hundre meterne fra Sportsplassen stasjon burde være et godt tilleggsargument.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags