Etter korona-avlysning i 2020 og 2021 kan Ormsund Lions igjen ønske velkommen til julekonsert med Oslo Politiorkester i Ormøy kirke onsdag 7. desember. Dette er den 15. konserten hvor Politiorkesteret stiller opp gratis slik at hele inntekten av konserten kan gå til et humanitært formål.

I år har orkesteret med seg Liva Balsløw som gjesteartist. Liva (Liv Tori) har vokst opp på Ulvøya, men bor i dag i Oppegård med mann og to barn. Hennes interesse for musikk, sang og komposisjon startet allerede i barneårene. 5 år gammel startet hun i Nordstrand barne- og ungdomskor der gleden for sang utfoldet seg over de neste 10 årene, - kombinert med timer hos sangpedagog. Hun hadde sang som «hovedinstrument» på musikklinjen ved Manglerud videregående skole. Liva synger i dag i ensemblet «Tryllefløytene» i Oppegård som er kjent for sine oppsetninger med folketoner, operaer, popmusikk, og musikaler.

Liva var i 9 år elev ved Barat Dues institutt med fiolin som hovedinstrument. 8 år gammel skrev hun sin første låt, - og mange flere har det blitt. «If you wanna go» som nå er arrangert for korps, - et arrangert som uroppføres her i dag, kan også høres på Spotify i en studioversjon. Liva trives best i sjangeren pop, men har skrevet låter i de fleste sjangere. Å skape en fengende og spennende melodi er det Liva har hovedfokus på når hun skriver. De bærer derfor ofte preg av å være melodiøse og rytmiske.

Inntekten fra årets julekonsert går i år til Lions øyehelseprosjekt i Zambia.