Julekonsert med Oslo Politiorkester og gjesteartist Even Bergan

Julekonsert i Ormøy kirke

Julekonsert i Ormøy kirke Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Tradisjonen tro arrangerer Ormsund Lions julekonsert med Oslo Politiorkester i Ormøy kirke onsdag 11. desember klokken 19. Dette er 14. året på rad at Politiorkesteret stiller opp gratis slik at hele inntekten av konserten kan gå til et humanitært formål.

I år har orkesteret med seg Even Bergan som gjesteartist. Han er musikalartist, skuespiller og sanger, som på en eller annen merkverdig måte har endt opp med å bli politi. Han jobber i dag ved operasjonssentralen til Øst politidistrikt i Ski, men parallelt med dette jobber han også som skuespiller og sanger.

På artistfronten jobber Even mest som stemmeskuespiller og har jobbet med dubbing og «voicing» siden 1999. Han har blant annet stemmen til karakterer i filmer og serier som Smallfoot, Biler, Løvenes Konge, Coco, Aladdin, Frost, Pokémon, Ninjago, Den avskyelige snømannen og mange fler. Han har også stemme i mye radioproduksjoner og reklamer i tillegg til å synge introer på serier og sanger i filmer.

Inntekten fra årets julekonsert går i år til Signo Conrad Stiftelsen på Nordstrand og deres prosjekt for opprettelse av en "sansesti" for døvblinde og andre brukere som er tilknyttet senteret.

Signo er en selvstendig, diakonal stiftelse som helt siden 1898 har arbeidet for døve og døvblinde, og som gjennom åtte forskjellige virksomheter i Norge gir ulike tilbud for barn og voksne innen bolig og omsorg, kultur, rehabilitering, voksenopplæring med mer.

Senteret på Nordstrand har 55 fastboende klienter og bokollektiv for ungdom på videregående skole. Vi retter en stor takk til senterets ledelse for deres engasjement og ønsker på denne måte å bidra i deres arbeide videre.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags