Gå til sidens hovedinnhold

Kaotisk parkering ved hagesenteret

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ser at det jubles fordi Hageland på Nordstrand er åpnet. Dermed starter helvetet for naboene. Det er ikke P-plass. Kundene setter fra seg bilene på begge sider av veien, både i Nøttekneika (også kalt Mørdarebakken) og Rosendalsveien. Noen rygger mens andre snur bilen på tvers av veien.

Det skjer nesten ulykker daglig. En dag i fjor, da jeg kom kjørende, hadde en gubbe satt fra seg bilen i det trange sporet som vanligvis er åpent i Nøttekneika. Jeg så han gikk ut av bilen, henvendte meg og sa: «Har du tenkt å la bilen stå der?» «Ja», svarte han, «du får finne deg en annen vei å kjøre!»

Så lenge det er plantesesong varer dette uvesenet! Det lønner seg kanskje ikke å klage til myndighetene. Om Hageland må benytte egen tomt til kundeparkering, blir det kanskje ikke plass nok til å drive gartneri. Da kommer det sikkert en utbygger, kjøper tomten og reiser et høybygg. Da er kanskje Hageland det minste av to onder.

Les også

Erik fikk åpnet dørene til høysesongen: – Det er fullt kjør