OBOS sponser KFUM/Oslo med millionbeløp

FORNØYDE: Leder i KFUMkameratene Per Øyvind Olsen (høyre) og konsernsjef i OBOS Daniel Kjørberg Siraj sammen med A-lagsspillerne Christoffer Dahl og Erik Jonvik.

FORNØYDE: Leder i KFUMkameratene Per Øyvind Olsen (høyre) og konsernsjef i OBOS Daniel Kjørberg Siraj sammen med A-lagsspillerne Christoffer Dahl og Erik Jonvik.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Brikkene faller på plass for nyopprykkede KFUM/Oslo. Nå har OBOS gått inn som ny generalsponsor.

DEL

EKEBERG: - For oss er dette en merkedag. Vi er veldig takknemlige for at OBOS vil være med oss på denne reisen, sier leder i KFUMkameratene, Per Øyvind Olsen.

Så langt har det vært lokale aktører som har prydet draktene til KFUM/Oslo, nå skal OBOS inn på brystet til alle klubbens spillere.

- KFUM/Oslo er en klubb OBOS kan identifisere seg med. Vi står for mange av de samme verdiene, og derfor har vi lyst til å være med å bidra her, sier konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

Store penger

OBOS sponser fra før både Grorud og Skeid.

- Da et av Oslos lag rykket opp i 1. divisjon (OBOS-ligaen), så synes vi det var på tide at vi kom på banen den også, sier Kjørberg Siraj.

Avatlen strekker seg over to å, og gir KFUM/Oslo en million kroner i året.

- Avtalen står selv om KFUM/Oslo mot formodning skulle rykke ned. Rykker de opp i Tippeligaen, så skjønner vi at den må reforhandles, smiler konsernsjefen.

OBOS dekker i også kostnadene til å trykke alle klubbens nye drakter.

For KFUM/Oslo betyr millionavtalen mye.

- Det gir oss en mulighet til å nå de to litt hårete målene vi har satt oss, sier Olsen.

- Og det er?

- At vi skal bruke denne muligheten til å styrke hele klubbens arbeid, både når det gjelder bredde og topp. Det andre er at vi skal gjøre et ærlig forsøk på å etablere oss i 1. divisjon, sier Per Øyvind Olsen.

Artikkeltags