Gå til sidens hovedinnhold

Kjedekollisjon i Skulleruddumpa - ni biler involvert og én skadd person kjørt til sykehus

En person er kjørt til sykehus og åtte andre til legevakten etter en kjedekollisjon på E6 i Skulleruddumpa lørdag 12. desember.

SKULLERUDDUMPA: Like før klokken 17.30 lørdag ettermiddag meldte politiet at flere biler var involvert i en trafikkulykke på E6 i Skulleruddumpa og at det var forventet å oppstå større trafikale problemer som følge av dette.

Først ble det meldt om bortimot seks involverte biler, det ble senere oppdatert til at ni biler var involvert i en kjedekollisjon og at fem av disse må taues bort.

Klokken 17.45 var det ifølge politiets operasjonssentral full stans i trafikken inn mot Oslo på stedet. Det ble da jobbet med å få oversikt over skadeomfang og om mulig få åpnet et felt innover mot byen.

Klokken 18.03 meldes det at en skadd person er kjørt med ambulanse til sykehus, med ukjent skadeomfang.

Klokken 18.16 melder politiet på Twitter at ytterligere tre voksne og tre barn blir kjørt med ambulanse til legevakten for undersøkelser.

Klokken 16.23 melder politiet at det fortsatt pågår åstedsarbeid, men at et kjørefelt er åpnet på E6 innover mot byen.

Like før klokken 19 er E6 inn mot byen ifølge politiets operasjonssentral åpnet normaltrafikk.

Politiet opplyser på Twitter at det nå er totalt åtte personer, både voksne og barn, som er kjørt til legevakt for undersøkelser. Det var en mann som ble kjørt til sykehus etter ulykken, han er ifølge politiet på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang.

FLERE SAKER FRA NOBLAD.NO:

Les også

– Du er bare en søppelarbeider! Er du på tiltak eller?

Les også

Andreas (39) bygger nye Lambertseter sykehjem fra lufta. På en annet prosjekt gikk det nesten galt: – Han klarte å hive seg bakover

Les også

14 personer anmeldt for brudd på smittevernreglene

Les også

Vil ha tilbake politipostene på Holmlia: – Vi må gjøre noe med «fuck the police»-mentaliteten