Sjettedivisjonskampen mellom Klemetsrud og Grüner på søndag flyttes til LSK-Hallen av sikkerhetsmessige årsaker, melder Dagbladet.

Dette er den siste kampen i kvalifiseringsrundene i sjettedivisjon av kretsfotballen i Oslo. Tidligere har Klemetsrud spilt alle sine kamper på Mortensrud kunstgress, med unntak av ett oppgjør. Det var under kampen på Løren kunstgress at hendelsen der en dommer fikk en flaske i hodet i skjedde.

Skal spilles uten tilskuere

Nå flyttes altså den kommende kampen mot Grüner til LSK-Hallen, samtidig skal kampen spilles uten tilskuere.

Tore Jarl Bråteng, leder i Oslo Fotballkrets, bekrefter til Dagbladet at kampen flyttes, men sier at hendelsen på Løren ikke er grunnen til at dette skjer.

– Det er erfaringer fra tidligere enkeltepisoder i årets høstsesong som tilsier at dette er lurt. Vi gjør jo ikke dette uten grunn. Så derfor har vi besluttet å gjøre det på denne måten, sier Bråteng til Dagbladet.

Er fornøyd

Trener for Klemetsruds sjettedivisjonslag, Rizwan Ali Mohammad, sier til Dagbladet at han er fornøyd med avgjørelsen.

– Vi har ikke noe problem med det. Vi er fornøyd med at vi slipper vi å bli satt i sammenheng med personer vi ikke kjenner. Vi har faktisk selv sendt forespørsel til kretsen om å få spilt kampen uten tilskuere. Vi er kjempefornøyde med at kampen spilles der, sier Mohammad til Dagbladet.

Kampen spilles førstkommende søndag klokken 12.30 i LSK-Hallen.