Kortreist kunst i Hvervenbukta i sommer

KunstKALLs medlemmer Cecilie Løvik Sveen, Kristin Vibeke Jørgensen, Reidun Falk og Tone Hermansen

KunstKALLs medlemmer Cecilie Løvik Sveen, Kristin Vibeke Jørgensen, Reidun Falk og Tone Hermansen Foto:

Av
DEL

Innsendt KunstKALL arrangerer kunstfestivalen Kortreist Kunst i Paviljongen i Hvervenbukta i sommer. Fra 6. juli til 2. august kan du oppleve Kunstutstilling og kunstaktiviteter i skjønn forening med bading og soling. Hver uke blir det nye utstillere og nye pop-up events. Man kan oppleve keramikk, foto, tekstil og billedkunst. Det blir også spennende workshop for store og små.

KunstKall er en lokal kunstnergruppe som ønsker å bringe kunst og kulturopplevelser til nye lokale arenaer. Gruppa består av de lokale kunstnerne Kristin Vibeke Jørgensen, Cecilie Løvik Sveen, Tone Hermansen og Reidun Falk. Vi har med oss gjestekunstnerne Katarina Huser, Nina Kaaresdatter Staff, Tulla Dahl og Kirsti Grindheim til den ærværdige Paviljongen i Hvervenbukta.

Prosjektet er i samarbeid med Kulturetaten. Utstillingen vil være åpen hver dag mellom klokken 11 og 18, ukas utstillere er til stede i Paviljongen under hele åpningstiden.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags