Kunstforeningen Oslo Syd (KOS) ønsker velkommen til den juryerte kunstutstillingen 2020. I år er utstillingen utvidet til å gjelde både billedkunst og kunsthåndverk.

KOS fikk rekordmange innsendte kunstverk til søknad om deltakelse. I alt er det 27 verk som har kommet gjennom nåløyet til juryen, som i år besto av kunsthåndverker Anne Esbjug og billedkunstner Henriette Sonne.

De antatte kunstnerne i år er Nigel Downham, Venke Cederroth, Birgit Grydeland, Reidun Falk, Margrethe Oleivsgard Stenslund, Ingunn Strømmen, Katya Bukhantsova Erling Børstad, Hilde Merete Antonsen, Sonja Terese Straith, Karin Størdal, Morten Leine, Kristin Vibeke Jørgensen, Anne Sofie Røimål og Frank H. Andersen.

Utstillingen holdes i år i det nydelige lokalet til Kreativ Catering i Ljabruveien 87. Stedet ligger perfekt og idyllisk til for utstilling, midt imellom de to bydelene Nordstrand og Søndre Nordstrand som kunstforeningen favner.

Utstillingen holder åpent for publikum fredag 9. - søndag 11. oktober. Av hensyn til smittevern er det i år ingen storstilt åpning, men heller ønskelig å få en jevn strøm av besøkende gjennom helgen. Inngang er gratis. Det blir salg av vafler, kaffe og te, på lørdag og søndag.

Det blir en gylden mulighet til å finne en eller flere favoritter, enten du liker brukskunst, skulpturellkunst, tekstilkunst eller billedkunst. De fleste verkene er det også anledning til å kjøpe for de som vil sikre seg noe unikt av lokale kunstnere.

Mer informasjon om kunstforeningen finner du på nettsiden: www.kunstforeningenoslosyd.no