Krav til Oslo bystyre: Gi oss linje 18 tilbake!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Til Oslo bystyre!

Det var med undring og sinne vi leste at Oslo Sporveier har tenkt å legge ned trikkerute 18 - via Schweigaardsgate over Stortorget og til Rikshospitalet. Begge rutene skulle gå ned Eufemias gate...

Dette uten å gi oss som er brukere av ruten mulighet til å gi innspill! Det er utrolig frekt! Og vi er sinte!

For oss som ikke kjører bil, er dette eneste mulighet til å komme oss til Rikshospitalet uten å måtte betale dyrt for drosje fra Nordstrand og opp til sykehuset, som er vårt lokalsykehus. Ikke alle mennesker på Nordstrand vasser i penger!

Det medfører også problemer for folk som bruker 18-trikken til jobber som ligger langs ruten. Det er ikke alle mennesker i jobb, som er like gode til bens. De færreste kvalifiserer til gratis drosje fra Oslo kommune.

I Schweigaardsgate ligger også bussterminalen, som vi tar bussen fra ut i distriktene.

Hvordan har dere tenkt at vi som er gamle, som ikke kjører bil og har bagasje med, skal komme oss fra Eufemias gate og over til bussterminalen i Schweigaardsgate?

Den vakre hvite broen er ganske bratt og har ikke rullende fortau, så den er ikke noe alternativ. Heller ikke å måtte gå gjennom Oslo S eller rundt, og tilbake til Bussterminalen med bagasjen. Kanskje dere synes at vi må gå fra Oslo gate, ned til Scweigaardsgate og inn til Bussterminalen?

Jeg synes denne omleggingen er så frekk at det ikke går an!

Ingen, uten de som er mest gangføre, er blitt tatt hensyn til!

Vi andre er sinte!

Med rasende hilsen Marie Oksnes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags