Gå til sidens hovedinnhold

Mye trafikk-dramatikk

Artikkelen er over 6 år gammel

Her er politiloggen for den siste uka i distriktet vårt.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det kommer jevnlig meldinger om lastebiler som setter seg fast under togbroen i Nordstrandveien, men på kvelden lørdag 6. juni  var det en buss som feilberegnet høyden sin.

Det pågikk arbeider både på Mosseveien og Østfoldbanen, og det var en «buss for tog» som satte seg fast ved Nordstrand stasjon.

«Buss har kjørt seg fast under ei jernbanebru i Nordstrandveien. OBRE og Viking er på vei. Uvisst om det er skade på brua» meldte politiets operasjonssentral på twitter i forbindelse med hendelsen.

Passasjerene endte med å ta taxi for buss for tog ut av byen.

Dette er slett ikke den eneste trafikkhendelsen politiet har vært borti den siste uka.

LES OGSÅ: Tankbil veltet på Mosseveien

Her er politiloggen for perioden lørdag 6. juni til fredag 12. juni:

Uten førerkort

GJERSRUD: Natt til lørdag 6. juni, like før klokken 01.00, stanset politiet en bil i Øverliveien fordi det var mistanke om at sjåføren kjørte uten førerkort. Det stemte. 20-åringen ble anmeldt for forholdet, og bilen parkert på stedet.

Tre på én scooter

HOLTET: Politiet stanset klokken 02.15 natt til lørdag en scooter som kjørte vinglete på Ekebergveien i retning Holtet. Det var mistanke om at den 21 år gamle sjåføren kjørte i beruset tilstand. Han ble tatt med til arresten for videre undersøkelse. De to passasjerene, begge 20 år, fikk gebyr for å kjøre uten hjelm.

Gjennom ulåst dør

GODLIA: Mandag morgen, ved ni-tiden, fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Godliaveien. Det viste seg at gjerningsmannen hadde tatt seg inn gjennom en ulåst dør mens det var personer i huset. Innbruddet var skjedd i løpet av natten og diverse PC er var stjålet.

LES OGSÅ: Barn påkjørt og tyver i huset

Tom for drivstoff

BRYN: En bil stanset på E6 utgående ved Bryn mandag formiddag fordi den var gått tom for drivstoff. Da politiet kom, viste det seg at den 22 år gamle sjåføren hadde oppgitt falsk personalia. Det resulterte i anmeldelse for kjøring uten førerkort, dessuten hadde vedkommende mindre mengder hasj på seg.

Innbrudd i supermarked

SKULLERUD: En time inn i tirsdagsnatten ble det meldt om mulig grovt tyveri i et supermarked i Olaf Helsets vei. Da politiet kom, viste det seg at inngangsdøren var brutt opp og det var åpen vei inn i butikklokalet. Det er uvisst hva som er borte. Politiet sikret spor og opprettet sak.

Solgte tyvgods på Finn

MANGLERUD: Tirsdag ettermiddag møtte en fornærmet person opp på politivakta på Manglerud fordi han hadde hatt innbrudd i garasjen. En basskasse var stjålet, og den hadde han funnet igjen på Finn. Politiet dro til adressen og fant kassen. 33-åringen hevdet han hadde fått kassen fra en annen person, og ble anmeldt for heleri.

LES OGSÅ: Fant stjålet storfisk i Ekebergskråningen

Sporet telefonen

LJAN: Tirsdag kveld meldte en person fra om at telefonen hans var stjålet, og at han hadde sporet den til en adresse på Ljan. Der fant politiet telefonen. Den mistenkte, en mann på 39 år, ble avhørt og anmeldt for heleri.

Kjørte i autovernet

ULVØYA: Natt til onsdag, ved 01.30-tiden, kjørte en bil inn i autovernet på E18 ved Ulvøya, og stakk fra politiet. De fikk kontroll på bil og sjåfør på Trollåsveien i Follo. Sjåføren, en mann på 46 år hjemmehørende på Romerike, ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og kjørt til sentralarresten.

LES OGSÅ: 10-åring påkjørt på Abildsø

Sparket i søppeldør

SKULLERUD: Ved fem-tiden torsdag morgen fikk politiet melding om at det var et mulig innbrudd på gang i Gamle Enebakkvei. En dør skulle være sparket inn. Det viste seg at inngangsdøren var like hel, men døren til søppelskuret var sparket opp. Politiet lette etter gjerningsmenn i nabolaget, men fant ingen mistenkte.

Stjal pølser

KARLSRUD: To menn på 21 og 22 år uten adresse i Norge, ble kjørt arresten og bøtelagt torsdag formiddag etter at de hadde stjålet pølsepakker fra Kiwi-butikken.

Bortvist fra Nav

KARLSRUD: Politiet ble i 14-tiden torsdag tilkalt til Nav i Cecilie Thoresens vei fordi en mann på 53 år hadde vært verbal mot de ansatte. Han ble bortvist fra stedet og anmeldt for å forstyrring av ro og orden.

LES OGSÅ: Søker offer etter slåsskamp på Nav

Brann i søppelkasse

HOLMLIA: Både brann og politi rykket ut etter melding om brann i en søppelkasse ved Hallagerbakken skole torsdag ettermiddag. Det brant i en container med papir, og brannvesenet fikk raskt slukket flammene. Det er uvisst hva som startet brannen, men det er mulig at noen har kastet en sigarett eller fyrstikk i søppelet, melder politiet.

Seilbåt på vidvanke

BUNNEFJORDEN: Torsdag kveld ble en liten, eldre seilbåt funnet drivende mellom Ulvøya og Malmøya. Den ble tauet inn til havnepolitiets kaianlegg. Eier ble kontaktet, og vedkommende hentet båten og seilte den hjem igjen.

Innbrudd i bedrift

RYEN: Halv fire fredag morgen meldte en vekter fra om innbrudd i en bedrift i Enebakkveien 150. Politiet sonderte bygget og sikret spor. Det ble opprettet en anmeldelse på forholdet.

Tatt med narkotika

OPPSAL: Politiet kom ved 6-tiden fredag morgen over en person i Haakon Tveters vei. Den 40 år gamle mannen, som ikke er hjemmehørende i Oslo, var i besittelse av narkotika, ble avhørt på stedet og deretter dimittert.