– Det er krevende forhold på stedet, sier vaktleder Astrid Hasselgård hos krimvakta i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo lørdag kveld.

Det var i 20-tiden fredag at nødetatene fikk melding om boligbrannen på Bjørndal. Det var to personer i huset da brannen oppsto.

En av dem er savnet, og den andre er innlagt på Ullevål sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Huset er totalskadd, og en gravemaskin fjerner bygningsdeler for at politiet skal få komme seg inn og gjøre undersøkelser på branntomten.

– Det er ikke trygt å gå inn, og vi har ikke kunnet ta oss inn av sikkerhetsgrunner. Men vi har maskiner på stedet som skal hjelpe oss, sier Hasselgård.

Krimteknikere skal undersøke

Oslo-politiets krimteknikere skal søndag undersøke det nedbrente huset på Bjørndal. En person er fortsatt ikke gjort rede for etter brannen.

Oslo-politiets krimteknikere skal søndag undersøke det nedbrente huset på Bjørndal. En person er fortsatt ikke gjort rede for etter brannen.

– Det er svært krevende forhold på stedet. Det er veldig mye nedfall, men i dag er det sannsynligvis ikke den varmen som var der i går. Krimteknikerne skal reise opp i dag, sier krimleder Mona Nordby i Oslo-politiet til NTB.

Politiet jobbet på stedet lørdag, men det er fortsatt ikke gjort noen funn i ruinene etter huset som brant fredag. Etterforskningen tyder på at det var to personer i huset. En av dem er alvorlig skadd og ligger på Ullevål sykehus.

Personen er ikke livstruende skadd. Den andre personen er fortsatt savnet. Det er uklart hva som var brannårsaken.

Brannårsaken er foreløpig ikke kjent.

Les mer om boligbrannen her: