Stoltenberg har vært redaktør i Nordstrands Blad i nesten 3,5 år. Hun starter i Avisa Oslo allerede tirsdag 6. september.

– Jeg er ekstremt stolt over det vi har fått til i Nordstrands Blad de siste tre årene. Vi har doblet antall abonnenter, blitt langt mer digitale og leverer et godt økonomisk resultat. Nå gir jeg stafettpinnen videre, sier Kristin Stoltenberg.

Da hun tok over som ansvarlig redaktør og daglig leder i 2019, var det tre ansatte journalister i avisen. I dag består redaksjonen av åtte journalister. Nordstrands Blad ble i fjor kåret til Årets lokale nyhetsnettsted av MBL og Årets mediehus i Amedia. Avisen er en av fem nominerte til Årets mediehus i konsernet også i år.

– Det er klart jeg kommer til å savne Nordstrands Blad og den dyktige gjengen som jobber her. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Det er alltid vemodig å avslutte kapitler i livet som betyr mye. Samtidig er jeg trygg på at redaksjonen fortsetter med å videreutvikle avisen til glede for stadig nye lesere, sier Stoltenberg.

Helt ferdig med Nordstrands Blad er hun imidlertid ikke. Stoltenberg går inn i styret i avisen.

– Jeg er takknemlig for å kunne følge utviklingen videre. Jeg brenner for den nære journalistikken, enten den handler om å dekke konkrete bydeler eller hele Oslo, sier hun.

Styreleder Morten Nilsen takker Stoltenberg for betydelige bidrag til Nordstrands Blads sterke positive utvikling de siste årene.

– Kristin har bygget et slagkraftig lag basert på hennes sterke lederegenskaper, strategisk tenking og gjennomføringsevne, sier Morten Nilsen.

Nyhetsleder Nina Schyberg Olsen konstitueres som redaktør og daglig leder i Nordstrands Blad.

– Nå skal vi starte arbeidet med å finne Kristins permanente etterfølger, sier Nilsen.