BEKKELAGET: Da teamet bak knertenfilmene skulle finne skuespillere til filmen «Knerten i knipe», holdt de audition på skoler rundt om i landet, blant annet Bekkelaget skole. Snorre Bredby og mange av hans klassekamerater prøvespilte, og etter mange runder med nye auditions sto Bredby igjen med en av hovedrollene.

LES OGSÅ: Knerten kom hjem

Stjeler Knerten

– Jeg spiller en gutt (Ivar) som ikke har så mange venner, så jeg stjeler Knerten av Lillebror, sier Bredby til Nordstrands Blad. Etter mye dramatikk får Lillebror Knerten tilbake, og Ivar og Lillebror blir venner.

– Hva har du opplevd i løpet av innspillingsperioden?

– Jeg har møtt veldig mange hyggelige mennesker, og jeg har opplevd mye venting, det er det det er mest av på settet, ler Bredby.

Får mange rolletilbud

Ventingen på filmsettet har ikke skremt 5.-klassingen. Skuespillerlivet har gitt mersmak og etter å ha spilt i «Knerten i knipe» har jobbtilbudene strømmet på. Bredby har den siste tiden hatt roller i serier som: «Helt perfekt» med Thomas Giertsen, «I Kveld» med Ylvis-brødrene, «Erobreren» og «Barnas supershow» på NRK.

Selv om Bredby godt kan tenke seg en karriere som skuespiller er han helt klar på at han ikke skal ofre skolegangen. Planen er å ta på seg noen, men ikke for mange oppdrag.