Regnet stoppet ikke rocken

Rockefestival: Guttene i No Exile rocket Høyenhallparken lørdag

Rockefestival: Guttene i No Exile rocket Høyenhallparken lørdag

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Det må mer enn skikkelig ruskevær til for å avlyse en nabolagsfestival.

DEL

HØYENHALL: Stemningen var god da Rock Høyenhall ble avholdt på lørdag. Som seg hør og bør ved rockefestivaler, var det regn, gjørme og glade musikkelskere i Høyenhallparken.

Del på Facebook

Kom for Caspers Lane

– Her er det god stemning, selv om været ikke er det beste, roper Ingvild Følling Sørensen (16) i et forsøk på å bli hørt i den dundrende rockemusikken i Høyenhallparken lørdag.

KLIKK HER, OG SE BILDESERIE FRA ROCK HØYENHALL!

Sammen med venninnene Eva Eik Cottescu Vigsteinsdottir Vendelsen (16) og Caroline Johannessen (16) hadde hun tatt turen til Høyenhallparken for å se bandet Caspers Lane spille.

– Det var litt problemer med lyden under Caspers Lanes konsert, men vokalisten var flink og reddet situasjonen, sier Vendelsen.

På grunn av det dårlige været vurderte arrangørene å avlyse arrangementet dagen i forveien, men falt til slutt på avgjørelsen om å gjennomføre som planlagt.

Nabolagsfestival

Rock Høyenhall er en festival for hele familien hvor hovedsakelig lokale band og musikere opptrer. Mye dugnadsinnsats er lagt ned i festivalen, som avholdes for andre gang i år. I tillegg til musikkopptredener, var det salg av hamburgere og pølser, samt kaffe og kaker.

– Det er et jevnt og godt salg her i dag, sier Kjersti Enge, som sammen med Merete Vonen sto for servering av kaffe og kaker på festivalen.

Erfarne konferansierer

Julie Andrea Rustad og Patric Vegstein (begge 17) gjorde en formidabel jobb med å presentere bandene som spilte på scenen.

Sammen har de to allerede vært konferansier ved flere anledninger, blant annet på Litteraturhuset og på Elvebakken videregående skole.

– Alt har gått etter planen her i dag, med unntak av at Patric nesten forsov seg til arrangementet, sier Rustad.

Artikkeltags