Gå til sidens hovedinnhold

Lambertseter Frivillighetssentral inviterer til 2. juledagsmiddag og romjulshygge

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Lambertseter Frivillighetssentral har en del arrangementer fremover, og vi kan nevne 2. juledagsmiddag i Kirkestua i Lambertseter kirke. Det starter klokken 15 og vi følger en lang tradisjon. Helt siden århundreskiftet har vi invitert til 2. juledagstreff samme sted og det blir servering av julemiddag. Vi får besøk av Lambertseterskolenes kor, det blir gang rundt juletreet og etterpå blir det tid til en god «kaffeprat» og julekaker. Deltakerpris er 100 kroner. Vi ordner transport til den som har behov for det, særlig enkelt er det på hjemvei hvis du tar deg tid til å vente litt . . .

På mandag 30. desember arrangeres «Romjulshygga» klokken 15, og dette blir på Krystallen Treffsenter. I samarbeid med treffsenteret, som ifjor, inviterer vi igjen til en tidlig kveldsstund i noen timer. Dørene åpnes klokken 14.30 og dette blir ingrediensene: Vi setter oss rett til bords med et glass rødvin og så blir det ønsket velkommen og servert lapskaus, og deretter en dessert. Musikken til allsang, dans og underholdning besørger Bjørn på trekkspillet sitt. Videre utover serveres kaffe og kaker og du kan gjerne få kjøpt deg vin, øl, et glass cognac eller likør til kaffen. Deltakerpris er 200 kroner.

Hvis du vil være med på disse arrangementene må du melde deg på innen 18. desember, og det er deltagerpris. Transport kan avtales ved behov. Ta kontakt med frivillighetssentralen for mer informasjon.

Velkommen til disse arrangementene!