En lastebil skled ned en skrent på Sæter mandag ettermiddag. Det meldte politiet på Twitter klokken 16.40.

Operasjonsleder i politiet, Vidar Pedersen sier til Nordstrands Blad at hendelsesforløpet fremdeles er uvisst.

– Det er uvisst hvordan lastebilen har forlatt parkeringsplassen og gått gjennom to gjerder, men den var der i forbindelse med varelevering.

Lastebilen har sklidd fra parkeringsplassen ved Burger King, ned gjennom gjerdet, over muren og gjennom enda et gjerde ved utkjøringen fra Ekebergveien 233 og stien til trikken, retning sentrum.


I forbindelse med at hendelsen har dieseltanken løsna og det har medført en lekkasje, sier Pedersen. Brannvesenet jobber med skadebegrensning.

Sjåføren fremstår som uskadd. Politiet vet ikke om sjåføren befant seg i bilen eller ikke, men ingen er skadd, opplyser operasjonsleder.

– Vi må berge bilen og det kan bli utfordrende, men vi har en tungberger på vei. Det har skjedd på et sted hvor det ikke medfører særlig store utfordringer, verken kollektivt eller veitrafikken. Kan medføre litt begrensninger.

Nøyaktig to timer etter hendelsen, ble lastebilen berget bort. Selve bergingen tok nærmere en halvtime. Dieseltanken ble også fraktet vekk kort tid etter lastebilen.

Nordstrands Blad oppdaterer saken.