Leirskallen åpnet for turfolket!

Nordstrands BU-leder klippet snor i Leirskallen og fikk hjelp av elevrådsrepresentanter fra Munkerud skole, Helena og Isak mens 120 skoleelever og lærere jublet sammen med Ljanselvas venner.

Nordstrands BU-leder klippet snor i Leirskallen og fikk hjelp av elevrådsrepresentanter fra Munkerud skole, Helena og Isak mens 120 skoleelever og lærere jublet sammen med Ljanselvas venner. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Fredag 13. september var det offisiell åpning av det nyrehabiliterte turområdet i Leirskallen ved Ljanselva.

Bydelsutvalgsleder på Nordstrand, Arve Edvardsen, klippet bånd godt hjulpet av elevrådsrepresentanter Helena og Isak fra Munkerud skole.

Hele 4.-trinn hadde da gått gjennom skolens adopsjonsområde «Urskogen» og overvar høytideligheten.

Så fulgte elevene den nye turstien inn i Leirskallen-området som er flott tilrettelagt av Bymiljøetaten (BYM) i Oslo kommune med broer over og langsetter Ljanselva, gapahuk, benker og avfallsdunker.

Elevene mottok adopsjonsbrev for Ljanselva og «Urskogen» underskrevet av BU-leder, rektor Anton Rygg og leder av Miljøprosjekt Ljanselva, Trine Johnsen.

Ekstra takk og overrekkelse av blomster for det fine området, gikk til landskapsarkitekt Ingrid Beate Opdal i BYM som har ledet prosjektet i Leirskallen.

Elevene fremførte «Bli med-sang» og tok så området i bruk. I Leirskallen som tidligere har vært flomutsatt, kan vi nå gå tørrskodde igjennom og glede oss over naturen her langs Ljanselva.

LES OGSÅ:

Hundre Munkerud-elever skal være "politi" for Ljanselva

Nå kan du gå tørrskodd i Leirskallen

Trine Johnsen fra Nordstrand vil lokke turfolket til Oslos elver

Visste du at vi har en liten urskog på Nordstrand? Her kan du bli med på en liten tur langs Ljanselva. Foto/Video: Nina Schyberg Olsen

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags