Nordstrands Blad tar ikke ferie, selv om papiravisen gjør det.

De siste to ukene av juli er papirfrie. Da er du kanskje likevel på ferie og foretrekker avisen digitalt. Bruk oss!

Nordstrands Blad er inne i en spennende tid. Vi har flyttet tilbake til bydelen etter flere år på Ski og fått gode lokaler sentralt plassert på Sæter. Dermed kommer vi enda tettere på alt som rører seg i distriktet. I tillegg styrker vi redaksjonen med to fast ansatte journalister til høsten. Det betyr at vi kan tilby enda flere nyheter, bildeserier, artikler, samt direktesport på noblad.no. Her får du mer enn det du får i papiravisen, og du får det når det skjer.

I sommer sender vi for eksempel nesten 800 kamper fra Norway Cup, inkludert kampene til barn og unge i våre bydeler. Vi er til stede på sletta for å gi deg stemningsrapporter, kampreferater, bildeserier og livesendinger. Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Visjonen til Norway Cup er å være verdens største og viktigste arena for idrettsglede og vennskap. År etter år er det nettopp det som skjer. Her knyttes det vennskap mellom barn og unge over hele verden.

Selvsagt er det gøy å vinne kamper, men enda viktigere er den sosiale arenaen Norway Cup utgjør – også for barn og unge i vårt distrikt, enten de spiller selv, er publikummere, eller får med seg konserter og livet mellom kampene.

Denne uken i slutten av juli heier vi på alle ildsjelene som står på for at dette skal bli årets beste uke. Hurra for mammaer og pappaer, som er med som lagledere, som pakker vannflasker og blåser på knær fulle av skrubbsår. Og heia og lykke til alle dere som skal spille. Vi er heldige i Nordstrand bydel som har dette fantastiske arrangementet hos oss.

Vi i Nordstrands Blad bretter opp ermene for å gi deg vesentlig og nyttig lokaljournalistikk. Samtidig er vi opptatt av å bidra til lokalt engasjement og stolthet. Til høsten gjør vi flere grep i avisen vi håper du vil like. Vi skal styrke boligdekningen vår og starter en serie med spennende hjem fra vårt distrikt. I tillegg; frem mot kommunevalget vil du kunne bli kjent med sentrale politikere fra Nordstrand og Østensjø. Vi løfter frem sakene som betyr noe for deg som bor her, så du skal kunne få et godt grunnlag for å avgjøre hva du skal stemme.

Vi ønsker riktig god sommer, så sees vi på noblad.no. Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram.