Gå til sidens hovedinnhold

Lys i skateparken

Innsendt

Vi som bruker skateparken vil være aktive om kvelden også. Derfor engasjerte jeg og noen andre aktive brukere oss i å få lys i skateparken. Vi har nå gått inn i en årstid hvor det er både mørkt og kaldt. Når det er kaldt, er det bare å kle på seg. Men, når det er mørkt må man som oftest ha lys. Med andre ord, vi får nesten ikke brukt skateparken om høsten og våren.

Det tok 8 år for å få denne skateparken. Fra ideen kom, til parken sto ferdig tidlig sommeren 2018. Alle hadde samlet seg for å se og prøve denne nye begivenheten. Men, det nesten ingen tenkte på før på høsten, var lys. I dag, 2 år etter er det mange som er innom der hver dag når det er fint vær og lyst. Vi vil at barn og ungdom skal ha noe å gjøre på kvelden, også når det blir tidligere mørkt. Ikke bare sitte inne å spille. De fleste som er der har kjørt lenge. Men, det er noen der som er nye. Vi har det gøy og hyggelig der. Ofte er vi der med venner. Parken har også avlet fram en av Norges beste kjørere på sparkesykkel/scoot.

Sammen med utekontakten lagde vi en digital underskriftskamapnje på opprop.net. Hittil har vi fått litt over 130 underskrifter. Vi håper at kommunen og sponsorene av skateparken kan se denne etterspørselen, og sette opp lys i skateparken.

Vi vil ha et sosialt og aktivt samlingspunkt, som kan brukes nesten hele året.