Snuoperasjon ga drømmestart for MS

Eirik Satsten og Manglerud Star vant 5-2 over Lillehammer i seriestarten. Begge Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Eirik Satsten og Manglerud Star vant 5-2 over Lillehammer i seriestarten. Begge Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Artikkelen er over 4 år gammel

Manglerud Star Hockey fikk en flott start på serien med 5-2 seier over Lillehammer i GET-ligaen søndag kveld.

DEL

MANGLERUD: - Det var deilig, smier Eirik Salsten.

For en seier over et godt lag som Lillehammer, må sies å være en drømmestart.

- Ja, det er en riktig måte å beskrive det på. Vi har sett frem til at GET-ligaen skulle starte og vi føler at vi stiller sterkere enn i fjor, Da var det både godt og viktig å få en bra start på hjemmebane, forteller Manglerud Star-spilleren.

Snudde kampen

Men starten på kampen ble noe tøff da Lillehammer først tok ledelsen 1-0 etter 12 minutter ved Daniel Åhsberg før de økte til 2-0 åtte minutter ut i andre periode ved Endre Medby.

- Selv om vi lå under så var vi ikke noe dårligere enn Lillehammer. Vi holdt oss til planen som ble lagt før kampen, sier Salsten.

Og det viste seg å være et smart trekk.

Først reduserte Rasmus Ahlholm til 1-2 midtveis ut i andre periode før Cato Cocozza utlignet til 2-2 bare minutter senere.

I andre periode ble det ren overkjøring hvor  Michael Stenersen, Vegard Spets og Rasmus Ahlholm i tur og orden scoret for vertene.

- Alle og enhver  jobbet knallhardt  og ofret seg til fordel for laget. For hvert mål vi scoret fikk vi desto mer energi i laget, forteller Salsten til Nordstrands Blad.

Vil kapre sluttspillplass

Klubben har foran denne sesongen forsterket med Bryce Reddick, Kjetil Martinsen, Vegard Spets, Andrew Hare, Eric Persson, Patrick Karlsen Wessel og Robin Halmrast.

- Alle de nye passer fint inn i laget og de virker å være gode spillere, som er med på å løfte nivået til laget, mener Salsten.

Derfor har også MS store planer om å revansjere fjorårets sesong hvor de måtte spille kvalifisering for å unngå nedrykk.

- Målet for sesongen er klinkende klart. Det er å kapre en sluttspillplass, noe som er et mål hele laget mener er innenfor rekkevidde, sier Salsten.

Artikkeltags