Lottobygda Manglerud

To kamerater i 70-årene fra Manglerud stakk av med helgens lottogevinst på 15,5 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

To kamerater i 70-årene fra Manglerud stakk av med helgens lottogevinst på 15,5 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Nok en gang gikk en stor lottogevinst til Manglerud. Denne gangen var det to eldre kamerater som sammen vant hele 15,5 millioner kroner

DEL

MANGLERUD/HAMAR: Det var Atle Jensen hos Norsk Tipping som lørdag kveld ringte mannen i 70-årene som vinnerkupongen var registrert på.

– Han sa at han satt og ventet på telefon. Han hadde sett trekningen på tv og kjente igjen tallene, forteller Jensen.

Fast kupong

Den faste vinnerkupongen har mannen spilt sammen med en kamerat i mange år. Hvor mange er usikkert, men da tallene trillet ut av lottomaskinen på Hamar kjente mannen dem straks igjen.

– Han viste ikke hvor lenge de hadde spilt rekka, men det var en fast og innarbeidet kupong.

15,5 millioner

Premien, på hele 15,5 millioner, er den fjerde største Lottopremien i år. Det er ikke så ofte at bare én kupong har alle syv rette.

– Det skjer vel hver femte til sjette uke og størrelsen på premien varierer etter omsetningen. Det er ikke alle forunt at dette skjer, sier Atle Jensen.

Mange milliongevinster

Kupongen ble levert på Gyda kiosken på Manglerud senter.

Dette er ikke første gang at vinnerkupongen til en milliongevinst er levert inn her. I november stakk en kvinne i 50-årene av med 7,6 millioner kroner i premie. Og for to år siden ble en gevinst på to millioner kroner fra Millionsjansen ikke hentet. Denne var spilt på en uregistrert kupong.

Atle Jensen har ikke noen oversikt, men mener at flere gevinster på samme sted gir håp til andre spillere.

– Det er jo spennende at det skjer flere ganger på samme sted, da er det jo fortsatt håp for andre spillere, sier han.

«Lille Verdalen»

– Dette er en rå historie og virkelig gøy. Vi vet ikke noe mer om hvem de er, men vi får bløtkake på fredag, sier Vivi i Gyda kiosken på Manglerud senter.

Dette er ikke første gang kiosken har solgt vinnerkupongen til milliongevinster.

– Vi har fem plakater hengende her, men har ikke plass til flere fremme. Jeg har ikke peiling på hvor mange milliongevinster som er levert her, men de på Norsk Tipping sa på spøk at vi kunne kalle oss Lille Verdalen, forteller Vivi lattermildt.

Artikkeltags