Mann pågrepet for å ha drept sin mor på Ellingsrud

Oslo  20190227.
Anne Alræk Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker ved Oslo politidistrikt under en pressebrief om et drap på Ellingsrud i Oslo onsdag. I følge politiet er en mann i 30-årene pågrepet for å ha drept sin mor.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Oslo 20190227. Anne Alræk Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker ved Oslo politidistrikt under en pressebrief om et drap på Ellingsrud i Oslo onsdag. I følge politiet er en mann i 30-årene pågrepet for å ha drept sin mor. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har pågrepet en mann som er siktet for å ha drept moren sin på Ellingsrud i Oslo natt til onsdag

DEL

OSLO: Den siktede er en mann i 30-årene. Han vil bli avhørt i løpet av onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag. Den drepte vil bli obdusert. Både siktede og avdøde er norske statsborgere.

Politiet ble varslet klokka 4.40 natt til onsdag av AMK om en hardt skadd kvinne i en leilighet på Ellingsrud. Da de kom dit, fant de kvinnen og mannen inne i boligen.

Seksjonsleder Anne Alræk Solem i Oslopolitidistrikt sa på en pressekonferanse onsdag at kvinnen var hardt skadd da nødetatene kom til stedet.

Helsepersonell arbeidet med å redde livet hennes i en times tid før hun ble erklært død, opplyste hun.

Siktede, som ikke er kjent fra politiet fra tidligere, varslet selv AMK.

Mannen forsvares av advokat Solveig Høgtun Elden, mens politiadvokat Børge Enoksen i Oslopolitidistrikt har det påtalemessige ansvaret.

Artikkeltags