Mannen som var savnet fra Skullerud er funnet i god behold

Politiet og frivillige lette onsdag morgen fortsatt etter en mann som tirsdag kveld ble meldt savnet fra området rundt Skullerud, men nå er han funnet i god behold.

DEL

Mannen som tirsdag kveld ble meldt savnet fra Skullerud-området er fortsatt ikke kommet til rette, meldte politiet onsdag morgen 24. juni.

- Ser du saknede, eller har sett saknede, hold observasjon og ta kontakt med politiet på tlf: 02800, skrev de på Twitter i 08-tiden.

Klokken 09.46 onsdag oppdaterer de med at den savnede mannen nå er funnet i god behold.

- Takk for alle tips som har kommet inn det siste døgnet. Det hjelper ofte politiet i slike saker, skriver politiets operasjonssentral.

Borte siden tirsdag kveld

Mannen som var savnet er 22 år gammel. Ifølge politiet er han savnet fra området rundt Skullerud. Den første meldingen ble lagt ut på Twitter tirsdag rundt klokken 18.

Han er utviklingshemmet og har en påfallende gange som følge av dette, ifølge politiet.

Det ble først meldt at mannen, som er 158 cm høy, skal ha på seg en mørkeblå piquetskjorte og shorts, blå lange sokker, hvite Nike-sko og kanskje en grå sekk.

Litt før klokken 21 tirsdag melder politiet at savnede ennå ikke har kommet til rette, og de har en oppdatert beskrivelse:

- Han er iført mørk blå shorts, blå T-skjorte med hvite bokstaver foran, en sekk med lyst felt på store deler av framsiden. Han er litt mørkere i huden enn på første bilde. Mulig sett på Mortensrud, tvitrer politiet.

Politiet og frivillige leter

Rett før klokken 23 tirsdag kveld oppdaterte politiet savnetmeldingen med at mannen fortsatt er savnet.

- Vi søker fortsatt etter savnede med både politipatruljer og mannskaper fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Norske redningshunder og andre frivillige mannskaper, skriver politiets operasjonssentral på Twitter klokken 22.57.

Artikkeltags