I samarbeid med Ekeberg Skulpturpark har vi gleden av å ønske velkommen til åpent hus og kunstutstilling på Ekeberg hovedgård under Oslo kulturnatt fredag 13. september 2019.

"Det sårbare livet og kunsten"

Kunstnere fra nær og fjern på tvers av livserfaring presenterer ulike utrykk og hvordan kunst kan avhjelpe og formidle livets sårbarhet.

Per Vie 65 år fra Nordstrand
Kunstneren har jobbet med kommunikasjon i 45 år, både som Art Director, tekstforfatter, kursleder, illustratør kunstner, gallerist og blogger. Presenterer her tegninger i kull, pastell og kritt som et resultat av en livskrise.

Randi Beck 53 år fra Svelvik
En kunstner med solid kunstutdannelse og grafikk som hovedfelt. Har naturen som sin største inspirasjonskilde. Sterkt engasjement for barn og unge.

Zainab Abdulkarim 47 år fra Irak
En meget allsidig billedkunstner, konservator, grafisk designer og kunstpedagog. Anerkjent kunstner med flere utstillinger og priser bak seg.

Maria Angell 28 år fra Nordstrand
Kunstneren lager grafiske bilder med dyptrykkteknikk. Hun har god erfaring med kunst som terapi. Stor tro på formidling og effekten av et kunstutrykk i livets sårbare faser.

Redwan Baqi 28 år fra Syria
Bred kunstfaglig utdannelse, med bildekunst og dekorasjon som sitt hoveduttrykk .Gjenbruk av ulike materialer er en av teknikkene han bruker. Kunstneren har lang erfaring fra ulike utstillinger. Tro på kunst som et middel for bearbeiding for krigstraumer.

Drageverksted

Vi inviterer også til en åpen og inkluderende aktivitet - Volantines. Det er drageverksted fra klokken 15-20.30, med laging av fighter-drager.

En aktivitet som passer for alle. Ta gjerne med din egen drage ellers vil det være mulighet for å lage og teste drager på stedet.

Fighter-drager/volantines er vanlig i Chile og andre sør-amerikanske land. Tradisjonelt er de fleste drager små. De bygges med 1-3 liner og en flate, hvor linespenning (tre) alene brukes til kontroll, og en slepeline brukes til å kutte ned strengen (mandar cortado) / linen til andre drager. Når man lykkes i å kutte linen, er det første mann å hente den tapte dragen.

Gratis adgang.

Mulighet for å kjøpe en enkel matbit.

Velkommen!