Onsdag 6. juli var det Mathias Varden som stakk av med den aller første flamingoen. Han gjettet riktig i første dag av sommerkonkurransen og fant Nordstrands Blads utsendte på Ekebergsletta.

Mathias liker å bade på Hvervenbukta og gleder seg til å ta med flamingoen dit. Han og moren hadde vært på stolpejakt tidligere på dagen, før de tok turen til Ekeberg i håp om å vinne en flamingo.

Se video av flamingoen på Ekebergsletta her:

Fem vinnere

Mathias var den eneste som møtte opp fysisk. Derfor har vi trukket fire andre vinnere fra kommentarfeltene våre på Instagram og Facebook.

Vinnerne er:

  • Hans Christian Nordseth
  • Victoria Tennung
  • Geir Schöne
  • Martinus Fabian Mechlenborg

De kan hente flamingoene sine hos Nordstrands Blad i Ekebergveien 233 på Sæter i kontortiden 8.30-16.00.

Du kan også vinne en flamingo!

Slik fungerer konkurransen:

Hver onsdag og fredag i uke 27, 28, 29 og 30, deler vi ut rosa bade-flamingoer. På morgenen legger vi ut et bilde av flamingoen på et sted i nærmiljøet, på vår nettside, Facebook-side og Instagram-profil.

Ser du hvor flamingoen er - møt opp på stedet klokken 15.00 for å sikre deg en oppblåsbar flamingo. De fem første på stedet får flamingo.

Du kan også svare i våre kommentarfelt, men størst vinnersjanse har du hvis du møter opp. Møter det færre enn fem, trekkes det resterende vinnere fra kommentarfeltene klokken 15.30.