Medlemsmøte i Seniorakademiet Ekeberg/Bekkelaget

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Journalist, kommentator og forfatter Halvor Tjønn kommer til Seniorakademiet Ekeberg/Bekkelaget 11. november for å snakke om «Hvorfor Russland aldri ble et demokrati»

Foredraget gir innsikt i Russlands fjerne og nære fortid, en innsikt som er viktig for å forstå hvorfor Russland ser ut som det gjør.

Han sier selv: «I 1991 brøt kommunismen sammen i Russland. I Vesten antok vi at landet innen en ikke altfor fjern framtid ville bli et demokrati. Det skjedde ikke. I dag er Russland styrt av et regime som ser seg som fortsettelsen av 1800-tallets tsar-regime. Neppe på flere generasjoner vil vårt naboland bli noe som likner på et vestlig demokrati. Den kløfta vi har sett oppstå mellom Vesten og det nye Russland de siste 10-15 år, vil etter alt å dømme vedvare i lang tid. Som alltid må man gå til historien foredraget gir innsikt i Russlands fjerne og nære fortid, en innsikt som er viktig for å forstå hvorfor Russland ser ut som det gjør.»

Seniorakademiet Ekeberg/Bekkelaget holder sine møter i Bekkelaget menighetssenter. Møtet begynner klokken 11.30 med kaffe, kringle og sosialt samvær. Foredraget starter klokken 12.30. Inngangsbillett og kaffe/kringle er gratis for medlemmer som har betalt medlemsavgiften.

Vel møtt!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags