Gå til sidens hovedinnhold

Sterkt høstprogram på biblioteket

Artikkelen er over 3 år gammel
mittnoblad

Deichmanske bibliotek Lambertseter har et spennende program for voksne i høst.

Tirsdag 10. oktober kl. 19 blir det foredrag med psykologene Carina Poulsen og Rebekka Egeland som har skrevet boken "#Hverdagspsyk". Boken handler om hvordan man kan møte motgang med selvomsorg og gir tips om hvordan man kan få mindre stress, mer glede og økt selvfølelse.

Tirsdag 26. oktober kl. 19 er det duket for bokbad med forfatter Thorvald Steen, som er aktuell med boken "Det hvite badehuset". Lambertseter spiller en sentral rolle i boken. Steen blir bokbadet av bibliotekar Heidi Berg Bentele.

Høstens siste store arrangement på biblioteket blir en samtale mellom forfatter Ingeborg Senneset og psykiater Finn Skårderud. Dette vil foregå torsdag 16. november kl. 19. Senneset kom tidligere i år ut med boken "Anorektisk", en dokumentarisk skildring av Sennesets år som psykiatrisk pasient med spiseforstyrrelser, tvangslidelser og selvskading. Boken har fått kjempekritikker, blant annet terningkast seks i Adresseavisen. Finn Skårderud er en anerkjent forfatter, psykiater og professor, samt ekspert på spiseforstyrrelser. Han har også skrevet forordet til Sennesets bok.

Alle arrangementene er gratis. Biblioteket er stolte over å kunne presentere disse tre sterke arrangementene og håper på stinn brakke. I tillegg har biblioteket mange fine tilbud til barn og unge utover høsten. Alt i alt en flott høst på biblioteket!