Variert program på Deichman Lambertseter i november

Birgit Alm deltar på bokbad på Lambertseter

Birgit Alm deltar på bokbad på Lambertseter Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtDet er duket for noen innholdsrike dager Deichman Lambertseter. Det braker løs onsdag 7. november kl. 19.00 med bokbad med forfatter Birgit Alm. Bibliotekar Heidi Berg Bentele møter Alm som i sitt forfatterskap har skrevet om det klassedelte Oslo. Alm har skrevet bøkene “Endelig skal vi le”, som handler om en fattig alenemor på «lykkelandet» Nordstrand, og «Ensom planet», der hun tar med oss til de kommunale boligene på Sandaker.
 

Onsdag 14. november kommer flere kjente forfattere til biblioteket. Da inviterer biblioteket til en runde med "Feministisk leseliste", der litteraturen danner utgangspunkt for diskusjoner om feminisme og samfunnsspørsmål. Dit kommer Wencke Mühleisen og Helene Guåker som skal diskutere kvinnekroppen og boka «Nei og atter nei» av Nina Lykke sammen med Marta Breen. Arrangementet begynner kl. 19.00. 
 

Forfatter Niels Fredrik Dahl tar turen torsdag 15. november kl. 12.00 for å snakke om sin siste bok "Mor om natten", som fikk strålende kritikker. Arrangementet er en del av "Påfyll"-serien, der Deichman tilbyr solide, opplysende og engasjerende foredrag i kombinasjon med gratis lunsj. Alle arrangementene er gratis og åpent for alle, men arrangementet med Dahl har påmelding grunnet servering. Påmelding gjøres ved å kontakte biblioteket.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags