Vinterferiemoro på biblioteket

Bygg din egen drone på biblioteket i vinterferien

Bygg din egen drone på biblioteket i vinterferien

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Deichman Lambertseter har et variert tilbud til barn og unge i vinterferien. Det blir aktiviteter på verkstedbordet både tirsdag og onsdag kl. 12 - 14, der det skal lages kumihimo på tirsdagen og dekorering av glasskuler på onsdagen.

På onsdag er det dessuten droneworkshop, der Henning Pedersen fra Makeadrone viser deg hvordan du setter sammen en liten drone.

Det er to workshops, med 10 plasser per workshop og hver påmelding gjelder for inntil 3 personer som samarbeider om byggingen av én drone. Eldste påmeldte må være minst 12 år og barn under 8 år bør ikke delta. Arrangementet er gratis. Hvis du vil ha med deg dronen hjem, kan den kjøpes for halv pris pålydende 390 kroner.

I tillegg markerer biblioteket Morsmålsdagen på torsdag kl. 12 med besøk av forlaget Inklusive Books, som skal lese høyt fra noen bøkene de har utgitt. Det blir med andre ord en begivenhetsrik vinterferieuke på biblioteket. 

David Jønsson

Konsulent, Deichman Lambertseter

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags