Gleden med skjeden; på biblioteket.

Ellen Støkken Dahl, en av forfatterne bak "Gleden med skjeden".

Ellen Støkken Dahl, en av forfatterne bak "Gleden med skjeden". Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MITTNOBLADOnsdag 29. mars kl. 19 kommer Ellen Støkken Dahl, en av forfatterne bak braksuksessen "Gleden med skjeden" til Deichmanske bibliotek Lambertseter.
 

Dette er det siste foredraget i rekken "(Under)liv & død" som har foregått på biblioteket i mars. Målet med foredragsrekken er å sette fokus på krim, kropp og sinn. Boken "Gleden ved skjeden" kombinerer kjent medisinsk kunnskap med ny forskning og dekker alt du trenger å vite om underlivet. Her vil du lære om klitoris’ dype hemmelighet, den ville hormondansen som styrer mensen, og hvordan prevensjon fungerer i kroppen. Du blir også kjent med en rekke vanlige kvinnesykdommer. På en lettlest og morsom måte gir boken svar på alle de spørsmålene du ofte nøler med å stille.

"Gleden med skjeden" har blitt en braksuksess og er solgt til over 20 land. Boken er skrevet av Støkken Dahl og Nina Brochmann, som begge er legestudenter.  De står også bak den populære bloggen "Underlivet". "Gleden med skjeden" inneholder illustrasjoner av Tegnehanne.

Dette kommer til å bli en lærerik og morsom kveld på biblioteket. Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags