Feiring av to 100-åringer på Nordstrand Seniorsenter

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det er ikke mange som kan ferie sin 100-årsdag og det er heller ikke mange som får sjansen til å feire andre som blir 100 år.

Og vi er stolte av å kjenne disse to flotte 100-åringene som er brukere av vårt seniorsenter.

Det er Anne Marie Jahr og Bjarne Blaker som ble feiret hos oss torsdag 25. april. Begge to har fylt 100 år i løpet av siste måned og vi ønsket å gjøre litt ekstra stas på de hos oss denne dagen.

Anne Marie er med i en bridgegruppe som møtes hos oss hver eneste uke - og dette har gruppen holdt på med i omtrent 100 år. I alle fall siden 1999 da. Hun er ellers fast bruker hos oss og er en flittig gjest i kafeteriaen.

Bjarne har i alle sine pensjonistår - og det har jo blitt noen nå - hele 30 år faktisk - vært en flittig gjest hos oss med besøk så og si hver eneste dag. Nå de siste par årene har det "kun" blitt hver tirsdag og torsdag, ledsaget av sin sønn Bjørn. Vi er sååå imponert over snill sønn.

Vi hadde gjort litt ekstra stas på jubilantene med pyntet bord, påspandert middag og et glass champis. Og alle våre gjester fikk bløtkake.

Det var stor stemning da vi sang bursdagssangen, flott veiledet av Linken og Theo.

Vi tror og håper at jubilantene var fornøyde.

Vi i Poppelstien gratulerer hjeteligst med den store dagen til begge to!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags