Onsdag 18. april inviterer Søndre Nordstrand Kunstforening (SNK), designerne Heidi Rygh (Bustehella) og Jorunn Nordmoen (Jono design) til designutstilling og mannekengoppvisning.

Dette er et gratis arrangement og alle er velkomne.

Dørene åpnes kl 18.00 og det varer til kl 22.00. Arrangementet er i det gamle sjarmerende skolebygget, gamle Klemetsrud skole ved siden av Grytelokket.

SNK har et stort mangfold av kreative medlemmer. Jono Design og Bustehella er to av foreningens medlemmer. De møttes på et kunstarrangement og ble inspirert av hverandre. Det er design og søm som er deres felt, Jono design med kjolekolleksjon og Bustehella med veskekolleksjon. Designerne samarbeider om matchene kjoler og vesker. De tar mål av de som ønsker å bestille kjoler og det blir mulighet for å kjøpe direkte eller bestille etter eget ønske.

Det vil også bli lansering av et helt nytt veskedesign, «Både-og vesken» fra Bustehella. I tillegg til at det er en lekker skinnveske, kan du sikre vesken ved kontorpulten, i bilen, båten, rullestol etc. Dette kan gjøres enkelt med «Både-og vesken»!

SNK holder til i Gamle Klemetsrud skole som ligger ved krysset Ljabruveien/Enebakkveien. Enebakkveien 395 1279 Oslo. Parkering på Klemetsrud skole, 4 min gange til Gamle Klemetsrud skole.

Til inntekt for foreningen vil det være kafe denne kvelden med wraps, pizzasnurrer, vafler og sjokoladekake. Av drikke selges det mineralvann, kaffe og te.

Husk kontant eller vipps betaling hvis du vil handle i kafeen.