Mira er savnet fra Bergkrystallen

Mira har store okergule øyne, og et søtt bamseaktig ansikt.

Mira har store okergule øyne, og et søtt bamseaktig ansikt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Det er nå over 1 måned siden Mira ble savnet. Hun forsvant natt til 27. september, like før høstferien. Hun ble sluppet ut for natten som vanlig, men dukket ikke opp neste morgen slik hun vanligvis gjør, klar for å komme inn for å sove. Mira hører hjemme på Bergkrystallen, der hun bor til daglig hos matmor Mette.

Mira har blitt etterlyst på dyrebar.no, på Facebook og det har blitt hengt opp plakater i nærområdet. Det har kommet inn tips, men de har ikke resultert i at Mira har blitt funnet. Det kan tenkes at hun kan ha smettet inn i en parkert bil/varebil, så om noen har parkert i Feltspatveien 50-64 i det tidsrommet hun forsvant oppfordres de til å tenke seg godt om i tilfelle de husker å ha sett en svart skygge smette ut igjen.

Mira er svart, har store okergule/oransje øyne, god og myk pels, og et søtt, bamseaktig ansikt. Hun har lang pels på magen, og det ser dermed ut som om hun har korte bein. Mira kan være litt skeptisk, og holder seg på en armlengdes avstand, men også nysgjerrig og kontaktsøkende når hun selv vil. Hvis du er heldig lar hun deg klappe seg, men hun liker ikke å bli løftet.

Mira liker å være ute, spesielt om natta så lenge det ikke er for kaldt. Hun går veldig sjelden langt fra hjemmet, og sist gang hun var borte over et døgn, var da vi flytta til Bergkrystallen for 5 år siden.

Mira er av rasen britisk korthåret og koster et sted mellom 10-15.000 kr. Hun er chipet og forsikret.

”Foruten den økonomiske verdien så er Mira uvurderlig for meg”, sier Mette. Jeg er dypt bekymret for at noe har skjedd henne og oppfordrer folk til å hjelpe til slik at vi får henne tilbake like hel og fin som når hun forsvant hjemmefra. Jeg kan dessverre ikke utlove dusør, men lover en stor eske sjokolade og blomster til den som gir opplysninger som gjør at hun blir funnet.

"Hvis man ser Mira er det fint om du kan få lokket henne inn i huset”, sier Mette.

”Ring meg på 996 36 827 så kommer jeg og henter henne sporenstreks."

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags