Oslo Drill ønsker nye og gamle medlemmer velkommen

OSLO DRILL: Ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. Foto: Privat

OSLO DRILL: Ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Planlegging av ny sesong er i gang, og har du lyst å lære å drille eller driller fra før, er du hjertelig velkommen til å begynne hos oss. Vi er i dag en aktiv gjeng på 23 utøvere. De fleste ligger nå i hardtrening til NM, som holdes i Bergen i år, siste helg i juni.

For å få vist frem bredden i idretten vår har Oslo Drill vært så heldige å få besøke Oppsal Aks og Manglerud Aks to onsdager i mai. Begge dagene hadde vi strålende vær og kunne bruke skolegården som arena for oppvisning. Klubben stilte med små og store utøvere, i både uniform og konkurransedrakter. Barna som møtte opp fikk prøve å drille og kunne spørre utøverne direkte om ting de lurte på. 

Lørdag 16.juni blir det ny anledning til å treffe drilljentene våre. Da står vi på Bryn Senter fra kl 11-17 og selger lodd, og gir mulighet for å prøve noen drill-triks og få med seg litt informasjon om oss og idretten. 

Ønsker du informasjon om oss før det, ta kontakt på e-mail: post@oslodrill.no

Hjemmesiden vår er dessverre ikke i drift for tiden, men følg oss gjerne på Facebook (Oslo Drill) og/eller Instagram (@oslodrill).

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags