Fantastisk samhold resulterte i flott lappeteppe!

Lappeteppe

Lappeteppe Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtHer kan dere se et skikkelig samarbeidsprosjekt. En oppgave over flere år. Et ordentlig koselig og hjemmelaget lappeteppe.

Det startet vel en kald vinterdag i 2016. I et bemannet bofellesskap på Bryn.

En av de ivrige strikkeansatte kom med idéen om at alle skulle bidra til et lappeteppe. Og det ble vel også vedtatt på et husmøte. Da var det bare å sette i gang. Uten å stresse, det skulle bli ferdig når det ble ferdig. Alle måtte få gjøre andre ting vi ville og måtte også.

Det var bare å bidra med enten strikking eller hekling hvis man ville kose seg litt i fellesstua og kanskje få tankene over på noe annet enn vonde tanker. Og dette prosjektet er noe man egentlig ikke kan bli uvenner om som med f eks andre ting. Et lappeteppe er bare kos!

Det dukket opp flere og flere lapper. Både fra beboere, faste ansatte, ekstravakter og leder!

Det nærmet seg 2017 med stormskritt og jeg sa til den ansatte med idéen om vi ikke skulle ha som nyttårsforsett å bli ferdig innen 2017 var ferdig. Men det ble visst litt mer arbeid enn som så.

Så vi fortsatte, og så var det i gang med det rene puslespillet med å sette lappene sammen da! Det var en kabal da! Alle lappene var i ulike størrelser etc, så her var det å holde hodet kaldt og tunga rett i munnen.

Enda et år var over og i 2018 var det å klippe bort alle unødvendige tråder. Og i til slutt å strikke sorte kanter som så skulle bli sydd på.

Og natt til 21. februar 2019 ble den siste prikken over i-en satt og vi har et helt unikt og ferdig lappeteppe! Takket være et fantastisk samhold!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags