Damenes aften!

Strikkeprodukter laget av Karin Mikalsen

Strikkeprodukter laget av Karin Mikalsen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtSøndre Nordstrand Kunstforening (SNK) inviterer til en uforglemmelig Damenes Aften!

Fredag 23. november er det duket for et gratis arrangement viet alle med interesse for design, klær og accessories. Det forventes at mange damer vil finne veien hit, men herrer er selvsagt også hjertelig velkommen.

5 lokale designere/kunstnere viser frem og selger sine unike og håndlagde produkter på Gamle Klemetsrud skole. Dørene åpner kl. 19.00 og kunstforeningen som står for arrangementet byr på velkomstdrink og snacks til alle besøkende.

I løpet av kvelden blir det også mulighet for å delta på mini-workshop i croquis som betyr raske skisser etter aktmodell. Det skal tegnes med kull på papir etter veiledning av billedkunstner Reidun Falk.

Arrangementet er alkoholfritt. Det hele varer til ca kl 23.00. Adressen til Gamle Klemetsrud skole er Enebakkveien 395. Kunstforeningen ønsker alle hjertelig velkommen til en spennende og uforglemmelig aften. 

Utstillere for kvelden er:

Bustehella/ Heidi Rygh som kommer med sine unike håndlagde vesker, sminkepunger etc. De fleste stoffene kjøper hun i Frankrike og disse kombinerer hun gjerne med skinn eller skai, gjerne redesign av gamle skinnjakker etc, men også nytt skinn/skai. I tillegg har hun med den designregistrerte Både-og Vesken.

Annes Ulldesign/ Anne Bekk Weltzien er filtermaker, alle produkter er filtet. Hun bruker ulike ulltyper og teknikker i sitt arbeider, blant annet nunofilt. Annes Ulldesign er medlem av Norske Filtmakere. Til damenes Aften tar hun med seg kjoler, overdeler, skjerf, halser, ponchoer, smykker, tøfler og selskapsvesker. Alle produktene er unike.

Karin Mikalsen kommer på Damenes aften med sin flotte og fargerike strikkekolleksjon. Karin er kunsthåndverker og lager mye forskjellige ting; blomsterdekorasjoner, maler på tre, og strikker. I sommerhalvåret er hun ofte å finne på Drøbak torg hvor hun selger antikviteter og brukt. Ellers deltar hun stadig på markeder og messer her og der. Karin er kasserer i SNK, hun bor på Hauketo, og er snart 82.

A.K.M Design/ Ann- Kristin Malzev er kunsthåndverker med verksted og showroom på Lørenskog hvor hun skaper sine nydelige kreasjoner. Blomster er den største lidenskapen, men hun strikker, hekler, syr og maler. Som hun selv sier så er det bestandig noe nytt å prøve. På Damenes aften vil hun ha med seg heklede produkter og noe Redesign. Ann-Kristin har deltatt på mange utstillinger, markeder og messer. Hun sitter i styret til SNK.

Galleri Falk/ Reidun Falk er billedkunstner med atelier ved kunstsenteret Hvervenbukta Kunstsenter som er underlagt Kulturetaten i Oslo. Reidun Falk er leder for SNK. Til Damenes Aften tar hun med seg et knippe fra sitt kunstprosjekt Bracciano-smykker - Smykker med en glemt historie. Kort fortalt er dette smykker laget av unike historiske skatter, nemlig biter av gamle Romerske hus, som er hentet opp fra en innsjø i Italia.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags