Julemesse i Villa Holtet

Anne-Merete Vonheim og Aud Vibeke Hagen presenterer noen av arbeidene som er laget til julemessen.

Anne-Merete Vonheim og Aud Vibeke Hagen presenterer noen av arbeidene som er laget til julemessen. Foto:

Av
DEL

Innsendt Villa Holtet, tidligere Bekkelaget Seniorsenter, har sin årlige julemesse 28. og 29. november.

Som vanlig blir det salg av håndarbeider av mange slag, strikkede sokker for eksempel er stadig populært. Alt håndarbeid er laget av flittige damer som i hyggelig lag lar praten gå like fort som strikkepinnene. Glassmalerne legger ut sine fint utførte arbeider. Det selges hjemmebakte kaker av mange slag, hjemmelaget syltetøy og brente mandler - og sild i ulike varianter, julepynt med mer. Det blir loddsalg med gevinster gitt av det lokale næringsliv. Inntektene av alt går direkte til å drifte Villaens aktiviteter.

I år vil det i tillegg bli arrangert en maleriutstilling ved Holtet-malerne som har sitt tilholdssted i Villaen, De er glade amatører som ved en utstilling tidligere i år solgte mange bilder. Et lite maleri kunne kanskje passe som julegave til noen.

Maleriutstillingens åpning/vernissage er 19. november klokken 12 og hvis man venter til dagen etter med å komme, får man med seg en konsert med verker av Debussy og Schuman ved pianist og pedagog Andre Bongard.

Selve julemessen avholdes torsdag 28. klokken 11-18 og fredag 29. november klokken 11-15 med trekning av lotteriet.

Villa Holtets kafé er åpen med salg av smørbrød, kaker og kaffe samt julegrøt under selve julemessen.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags