Foreldrene inviterte til bursdagsfest på Høyenhall skole

Niende klasse hadde kafe til inntekt for klassetur neste år

Niende klasse hadde kafe til inntekt for klassetur neste år Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MITTNOBLADDet var stor stemning og skikkelig bursdagsfeiring da FAU ved Høyenhall skole inviterte til feiring av skolens 50-årsdag onsdag. 

Elever fra sal og scene og Oslo-bandet Ila Auto sto for underholdningen.

Jubileumsfeiringen ble innledet med velkomsthilsen fra Høyenhall skoles FAU ved Hilde Madsø Jacobsen. Hilde trakk frem det flotte, aktive nærmiljøet på Høyenhall og det gode samarbeidet mellom foreldre og skole. Dette ble istemt av rektor Anne Nyland.

De ca 250 frammøtte tro til med bursdagssang for skolen. Små og store koste seg med saft, kaffe, sjokoladekake og pizzasnurrer til inntekt for tiendeklasse-tur.

Talentfulle Johanne, Hanna og Thea fra 10 trinn, med valgfag sal og scene, inntok så scenen. Fantastiske sangnumre satte standarden i den solfylte skolegården på Høyenhall skole.

Etter elevenes "minikonsert" inntok Ila Auto scenen. Med musikk som fenget alle aldersgrupper ble det veldig god stemning.

Høyenhall FAU takker alle frammøtte for en fin bursdagsfeiring og en spesielt stor takk til ildsjel og primusmotor, Lars Ole Ørjasæter, for tilrettelegging av scene og arrangement.

Video fra arrangementet ligger på vår FB side

 https://www.facebook.com/foreldreogelevervedhoyenhallskole/videos/1958277441069805/


Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags