Tradisjonsrik gatefest på Høyenhall

Naboer i Solbakkeveien dekket langbord i den avsperrede delen av veien

Naboer i Solbakkeveien dekket langbord i den avsperrede delen av veien Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Mittnoblad.noFredag 25. august ble den årlige gatefesten i Solbakkeveien arrangert. Bilene måtte vike for griller, kaker og feststemte naboer i alle aldre. 

- Dette er en tradisjon som er viktig for nærmiljøet vårt her på Høyenhall. Det er veldig hyggelig å se små og store naboer kose seg sammen. Festen gjør på en måte seg selv. Velforeningen låner oss griller og folk tar med bord, stoler, mat og drikke, sier Berit Bendiksby, Borge, som er initiativtaker sammen med Annette Torgunrud Kristensen, Svein Borge og Thomas Kristensen.

På gatefesten er det god stemning for alle - uansett alder. Under årets arrangement var yngste deltaker to år, mens den eldste har passert 86 år. 

- Det er spesielt hyggelig å se barna som storkoser seg på gatefesten. De løper fra hage til hage, mens de leker og koser seg, mens de voksne følger med og småprater mellom bordene, sier Bendiksby Borge. 

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags