Høy temperatur på dansegulvet: Brannvesenet ble tilkalt

Bra trøkk på dansegulvet

Bra trøkk på dansegulvet Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

mittnobladOnsdag 14. mars ble Høyenhall skoles første skoledisco arrangert for elever fra 1. til 4. klasse. Over 170 barn danset, lekte og koste seg.

– Det ble ekstra spennende da brannalarmen gikk og brannbilen ankom. Om dette skyldtes høye temperatur på dansegulvet eller en feilutløst brannalarm, er usikkert, sier Saffron Stripling Aamot fra arrangementskomiteen med et smil.

Elevene hadde selv fått i oppdrag å komme med ønsker til spill-liste, og BLIME-dansen skapte god stemning på dansegulvet.

- Det så ut som at alle koste seg veldig med disco, saft og popkorn. Det er veldig hyggelig at FAU kan bidra med et slikt sosialt arrangement for elevene. Dette er en fin arena for elevene til å bli enda bedre kjent på tvers av klasser og årstrinn og kan være med å bidra til et godt skolemiljø, sier FAU-leder ved Høyenhall skole Hilde Madsø Jacobsen.

Arrangementet var gratis for alle elevene takket være sponsing fra Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) og bidrag fra lokale ildsjeler.

- Jeg vil rette en stor takk til arrangementskomiteen for god organisering. En spesiell takk til nærmiljøildsjel Lars-Ole Ørjasæter som rigget til et flott lyd- og lysanlegg til stor begeistring for små og store. Dette var første gang skolen arrangerte disco, men vi håper dette kan bli en tradisjon for fremtiden, sier Jacobsen.

Det var stor stemning og mange danseglade barn. Fjerdeklassingen, Magnus Torgunrud Kristensen, var svett og fornøyd etter skolediscoen. Klassekompis Markus McCurley var også storfornøyd med arrangementet.

- Dette var kjempegøy, sier klassekompisene i kor.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags