Donald Trump og "fake news" på Pensjonistuniversitetet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MittnobladMandag 30. oktober fokuseres det på hvor farlig det er når populistiske politikere spiller på religiøse og nasjonalistiske følelser i folket når de søker velgernes støtte. Pensjonistuniversitetet Nordstrand/Ljan har invitert Helge Simonnes, fast spaltist i Dagsavisen og tidligere sjefredaktør i Vårt Land, til å utdype dette. Han vil bl.a. vise hvordan "God bless America" banet veien for Donald Trump til Det hvite hus, og hvor farlig det er når religiøse argumenter benyttes i politisk argumentasjon og propaganda. 

Møtene i Pensjonistuniversitetet er åpne for alle, og holdes i Menighetssenteret ved siden av Nordstrand kirke kl. 12.00. Møteavgift er 40 kroner for medlemmer og 100 kroner for ikke-medlemmer, og inkluderer kaffe/kringle fra kl. 11.30. Nå i høst kan man også bli medlem for 100 kroner og komme gratis inn, opplyser Hans Myhre, nestleder i Pensjonistuniversitetet.

Styret i foreningen nå er i full gang med å planlegge Pensjonistuniversitetets vårprogram og vårens pensjonisttur, men før det vil Torbjørn Færøvik fortelle om "Stormakten Kina - venn eller fiende?" på medlemsmøtet 27. november.

Mer informasjon: www.punordstrand-ljan.no

Hans Myhre

Nestleder Pensjonistuniversitetet Nordstrand/Ljan

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags