Ski- og skøyteverksted på Karlsrud skole

Stor aktivitet i skolegården på Karlsrud under ski- og skøyteverksted

Stor aktivitet i skolegården på Karlsrud under ski- og skøyteverksted Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

mittnobladTorsdag 1. februar inviterte Foreldreutvalget (FAU) på Karlsrud skole til ski- og skøytekveld i skolegården. Elever og foreldre møtte opp for å få renset og smurt ski, slipt skøyter, spist vafler og slått av en prat. Thomas Berg, daglig leder for G-sport Lambertseter, stilte opp på frivillig basis med slipemaskin og gode tips til godt vedlikehold av skøytene.

«Dette inngår som en del av det vi gjør for å skape bedre samhold og engasjement ved skolen,» sier Eirik Aure som er nestleder i FAU. "Vi tror at både barn og voksne får et tettere forhold til nærmiljøet gjennom felles aktiviteter. Og i tillegg håper vi flere får en oppmuntring til å komme seg ut på ski og skøyter!"

Karlsrud FAU ønsker å skape engasjement og et godt skolemiljø gjennom felles aktiviteter og samhold rundt skolen. I fjor ble det arrangert sykkelmekkeverksted for barn og foreldre, og denne gangen ble det altså arrangert ski- og skøytekveld.

Kvelden ble en suksess, med stort oppmøte av både elever og foresatte. Over 40 par ski ble renset, glidet og preppet av engasjerte foreldre, og over 100 par skøyter ble slipt i løpet av kvelden. Så fikk barna sjansen til å teste de nyslipte skøytene på skøytebanen like ved, og gleden var stor. "Jeg elsker å gå på skøyter," kunne Guro Bull Lakså i tredje klasse ved Karlsrud konstatere. FAU retter en stor takk til alle engasjerte foreldre og G-Sport som bidro til en minneverdig kveld på Karlsrud skole!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags